Az utolsó pillanatban felfüggesztette szüzessége árverezését a román Alina Percea -tudhatjuk meg a Velvetről. A 18 éves lány február 26-án tette fel hirdetését egy német szexaukciós oldalra, de annak ellenére, hogy közel 50 000 eurót remélt az ártatlanságáért cserébe, a licit összegét mindössze 5000 euróig tornászták fel a lelkes úriemberek. 

Percea kisasszony természetesen nem ezt az okot, hanem középiskolai tanára nyilatkozatát adta magyarázatként a szüneteltetésre. A napokban ugyanis az Alexandru Dumitrescu nevű pedagógus az egyik német magazinnak azt nyilatkozta, hogy a lány szüzessége csak tündérmese, és Percea ezzel a húzásával csak híres akar lenni. Azt is cáfolta, hogy volt tanítványa az egyetemi tanulmányait akarja finanszírozni a befolyt összegből, állítása szerint ugyanis a lány még a középiskolát sem végezte el, mert két év után otthagyta az iskolát.

Úgy tűnik, Percea felvette a kesztyűt a pénz és a jóhíre érdekében: jövő hét csütörtökön egy sajtókonferencia keretén belül egy független nőgyógyász vizsgálatának segítségével akarja bebizonyítani, hogy még valóban ártatlan. (Velvet)

Az agnews24 szerkesztősége szívesen lát minden hozzászólást!

Nem érkezett még hozzászólás a cikkhez.

Megjegyzés küldése