Antiszemita, uszító mondatokkal toborzott a Magyar Gárda Bács megyei kapitánya az ATV felvétele szerint.

Az ATV hétfő esti híradója szerint a felvétel a Magyar Gárda egyik nyilvános tagtoborzóján készült Solton. A felvételen a gárda megyei kapitánya, Draskovics András azt mondja, hogy szerinte a zsidók uralják a világot, és a zsidóknak kétmilliárd emberre van szükségük a világon, a többi négymilliárdra nincs, azokat - ahogy fogalmaz - majd "lepermetezik". A kapitány a tudósítás szerint tagadja a holokausztot, szerinte nem voltak náci megsemmisítő táborok; arról is beszél, hogy "a zsidók uszítják a romákat a magyarok ellen".

"El akarják foglalni az országunkat, el akarják tőlünk venni. És hölgyek, urak, kitalálták, ők, ott, hogy az a rendszer, amit ők felépítettek több ezer év alatt, az adok kölcsönt, uzsorára, kamatra, s aztán ötödíziglen csavarom a családodat, és visszakövetelem, ez nagyon jól működik a Földön, az egész bolygón, kettőmilliárd emberrel. Hány van? Hat. Tehát ők úgy tervezik, elég ide kettőmilliárd. Mit gondolnak cigány testvéreink és a kedves magyar hallgatóság: melyik csapatban, melyik halmazban lesznek? A kettőmilliárd megmaradóban, vagy a négymilliárd kivégzendőben? (...) Mit gondolnak, hogy mit szánnak nekik tel-avivi barátaink? Milyen sorsot? Ahogy minket, ugyanúgy őket is le fogják permetezni" - mondja a felvételen Draskovics András.

A gárda megyei kapitánya beszédében megkérdőjelezte a második világháború náci haláltáborait is. "Nagy része nem igaz azoknak a történeteknek, amiket Auschwitzról meg Buchenwaldról koholnak. Tényleg voltak lágerek, de messze tisztábbak és messze humánusabbak, mint a Szovjetunióban a szibériai lágerek" - mondta a felvétel szerint Draskovics András.

Az ATV tudósítása szerint Draskovics András utalt a veszprémi kézilabdázó meggyilkolására is, és azt mondta, hogy aki erőszakos bűncselekményt követ el, "annak kötél jár".

Forrás: Hírszerző

Az agnews24 szerkesztősége szívesen lát minden hozzászólást!

Nem érkezett még hozzászólás a cikkhez.

Megjegyzés küldése