A Magyarország dögtestén marakodó keselyük – a szoci turulok – és a barna esőt permetező liberosámánok immár hónapok óta folyó, egyre erősödő és egyre lélekmaróbb suttogó propagandája immár nem a háromhatvanas kenyér bűvigéjét sugdossa zsíros és illően mosott fülekbe, hanem az "Ez a cigány mit is akar valójában?" ráolvasással kiforralt csalmatok levét csöpögteti a hallójáratokon át a mélytudatba. (Szabó Béla István, gondola.hu)

A második világháború alatt történt zsidóüldözésről olvasmányaimból, dokumentumfilmekből, riportokból, tudományos és amatőr kutatások anyagából alakult ki bennem az a kép, ami nem a holokauszt teljes tagadását jelenti, csak kissé árnyaltabb ábrázolását adja a kétségtelenül sok ember és család tragédiájának. (...) Egy nép sem sajátíthatja ki magának a második világháború szenvedéseit. A rosszból minden nemzetnek kijutott, akin végigsöpört a történelem. (Draskovits András, a Magyar Gárda kapitánya a barikad.hu-n)

Mert le van ám már ez is zsírozva. Orbánc lesz jövőre a király. A helytartói meg egy rakás zsidó. Akik már most szerepeltetik magukat. Akik még a nemzeti valutánkat, a Forintot sem átallanak lefikázni. De mondok én erről valami mást is. A törzsem mindig is kamatmentesen kölcsönzi egymásnak ezt a valutát. Ami soha egy fillért sem veszít az értékéből. Annyit adunk vissza, amennyit kaptunk. Nincs uzsora. Mégis működik ez a rendszer. Érdekes. Mert az uzsorás zsidók meg rendre becsődölnek. (Ligeti Zoltán a Magyar Világ c. lapban)

A bölcsödei és óvodai férőhelyeket a kétszeresére kellene emelni, de a bizalom helyreállításához előrehozott választás szükséges. (Molnár Béla /KDNP/ a parlamentben; Napi gazdaság)

Magyarország egy kis sziget a megőrült Európa közepén, ahol még - a szemkilövető törpepárt és a böszmekirály ellenére is - él a szabad gondolat. Ez az, ami némelyeket zavar. Hogy kiket? Legelsősorban is a zsidókat. (...) Hogy mi, magyarok miből vesszük észre az idegenszívűt? Pontosan azon jelekből, amelyekből a mindenkori bennszülött akár szavak nélkül is érzékeli a konkvisztádort. (Szigeti Boglárka, Jobbik; barikad.hu)

Az NDK egy pártdiktatúra volt és nem jogállam" - fogalmazott Thierse, de azt is hozzáfűzte, hogy "néhány rokonszenves eleme" az akkori kommunista rezsimnek is volt. Ennek kapcsán a parlamenti alelnök - Selleringhez hasonlóan - a bölcsődei és óvodai ellátást, a műszaki szakemberek oktatását és az egészségügyet említette, s utalt arra, hogy a volt NDK lakosságát a hétköznapokban az egymással való szolidaritás jellemezte. (Vita az egykori NDK-ról a Német Szociáldemokrata Pártban, MTI)

Korábbi válogatott Napi nonszenszek (a Hírszerzőről): itt.
Az agnews24 szerkesztősége szívesen lát minden hozzászólást!

Nem érkezett még hozzászólás a cikkhez.

Megjegyzés küldése