Viktorék autójukkal belehajtottak az előttük haladó buszba. A rendőrségi szakvélemény szerint az énekes kizárólag a haján lévő zselének köszönhette, hogy életben maradt. Ugyanis lefejelte az autó szélvédőjét, a hajzselé az üvegre kenődött, így olyan gyorsan lecsúszott a feje az ablakról, hogy megúszta a koponyasérülést. A Megasztár nyertese azt mondja, az eset óta a biztonság kedvéért picivel még több hajzselét használ. (storyonline.hu)

Kedves Kolléga! A népszerű házaspár, Czene Attila és Bánhidi Petra a vásárlásai során előszeretettel használ kedvezményre jogosító bónokat. Állításuk szerint egyáltalán nem verik a fogukhoz a garast, de figyelnek arra, hogy mennyit költenek. Csatolva küldöm az erről szóló anyagot és fotót, szíves felhasználásra! (a Kék-Ezüst Kommunikáció sajtóanyagából)

Medveczky Ilona őszintén mesélt arról az egyetlen pofonról, amit édesapjától kapott még kislánykorában. A művésznőt arról kérdezték gyerekkorában, minek készül, mire a primadonna helyett, a pinadonna szó csúszott ki a száján. (stop.hu)

Joshi Bharat saját bevallása szerint sohasem készült hivatásos sorselemzőnek, mégis így alakult. Először bábművésznek állt, majd rájött : az emberek igénylik ősi tudását. (stop.hu)
Az agnews24 szerkesztősége szívesen lát minden hozzászólást!

Nem érkezett még hozzászólás a cikkhez.

Megjegyzés küldése