Napi nonszensz IV.

2/18/2009
Válogatás a Hírszerző rovatából:

Akit Ophéliának hívnak, az előbb-utóbb vízbe ugrik, érveltem ismerőseimnek, amikor szóba került az eltűnt lány ügye. Mert egyáltalán nem mindegy, hogy hívnak valakit. Nomen est omen, mondja a latin szentencia. (...) Nem tudom, milyen indíttatásból adja valaki saját lányának az Ophélia nevet, de ha van oka, akkor az a baj, ha meg nincs, csak a szép hangalak miatt adták, akkor az a baj. (Végh Attila, Magyar Hírlap)

Európába küldött Valentin-napi virágszállítmány a Gázai övezet első exportja a közel egy éve bevezetett izraeli blokád óta. Izrael most a holland kormány és gázai farmerek kérésére enyhített a blokádon, hogy a 25 000 virágból álló szállítmány kijuthasson a lezárt övezetből. (MTI)

Kamerák előtt halt meg az RTL Klub műsorvezetője! Volt sírás! Szerencsére csak játékból halt meg a kamerák előtt Détár Enikő tegnap este az RTL Klub Vacsoracsatájában. Mire ugyanis vásárlás után hazacipelte a csomagokat nagyon elfáradt és a konyhakövön dőlt ki. Azt kérte, hogy az asztaldíszként vásárolt virágot tegyék a sírjára. (storyonline)

A vívódás és fájdalom hangján szólnak az értük aggódókért Claudiáék. Nem kétséges: mindkettőjüket megviselte az elmúlt néhány hét, hónap: hiszen ki tudja, mikor is kezdődtek a problémák. Talán már maguk sem emlékeznek... Egymástól való eltávolodásuk okáról Claudia és Gesztesi a Story magazinban részletesen mesél! Ne hagyd ki, garantáltan megkönnyezed! (storyonline)

Nem mindennapi mutatványra szánta el magát tegnap Gurmai Zita, az Európai Szocialisták Nőszervezetének elnöke az MSZP székházában. Egy asztalon mászott át az MSZP Nőtagozatának konferenciáján, mert nem fért el az asztalok között. (blikk)

Talán a legjobb az lett volna, ha a rendezvény itt befejeződik, mivel az utolsó szónok, Mészáros Imre, a Gój motorosok vezetője volt, de inkább meg se szólalt volna. Szerinte Miskolcot jószándékú szocialisták vezetik. Erre a kijelentésére: "Hülye vagy, hülye vagy! Hagyd abba, hagyd abba!" - rigmusokkal válaszolt az ötezres tömeg, s így félbeszakítva beszédét kénytelen volt elhagyni a szónoki emelvényt. (szentkoronaradio.com)

Legyilkoltatják a Csillagvirág klinika szereplőit? A Bors úgy tudja, hogy most íródik az a forgatókönyv, amely úgy akar megszabadulni a szappanopera kirúgott szereplőitől, hogy szó szerint kivégezteti őket. Állítólag a kórház összetűzésbe kerül majd az ukrán maffiával, amely vérengzést rendez, és minden olyan szereplőt meggyilkolnak, akit a készítők túlságosan drágának találtak ahhoz, hogy tovább szerepeltessék. (borsonline)

Egy felmérés szerint a megkérdezett emberek nyolc százaléka úgy tudja, napjainkban is Orbán Viktor a miniszterelnök, tizennégy százalékuk pedig azt hiszi, hogy az MSZP és a Fidesz nagykoalícióban vezeti az országot. Mindez a jelenlegi, balliberális túlsúlyban levő média manipulációs munkájának az eredménye. (Pörzse Sándor a Magyar Hírlapban)
Az agnews24 szerkesztősége szívesen lát minden hozzászólást!

Nem érkezett még hozzászólás a cikkhez.

Megjegyzés küldése