A pécsi középiskolában a diákok egymásnak küldözgettek különböző videókat, és a brutális állatkínzást tartalmazó felvételeket két diák valószínűleg véletlenül kaphatta meg. Az állatkínzást tartalmazó videóról értesítették az iskola vezetőségét, akik feljelentést tettek az ügyben. A két diákot a rendőrök tanúként hallgattak ki, és tanúvallomásuk, valamint egyéb adatok alapján sikerült azonosítani az egyik feltételezett elkövetőt. A fiatalkorú tanulót a rendőrség kihallgatta, majd miután elismerte az állatkínzást, megnevezte társát is, akivel együtt kivégéztek a három kismacskát.

Az Orpheus Állatvédő Alapítványhoz egyik informátora juttatta el azt a videót, melyen néhány fiatal kismacskákat végez ki. A feltételezett gyilkosok különös kegyetlenséggel oltják ki a három macska életét. Többek között felakasztják őket, kiszúrják a szemüket, elvágják a torkukat, agyonütik őket.

„Az állatokkal való különös kegyetlenség, a direkt bántalmazás túllépi a gyerekcsíny, a „csak játék volt” fogalmát. Azok az eltorzult fiatalok, akik az állatokat bántalmazzák, környezetük révén egyfajta társadalmi / szociális szakadékban vannak, pszichiátriai segítségre szorulnának”, írja levelében az Orpheus Állatvédő Egyesület, akik a birtokukba jutott felvételt eljuttatták a pécsi rendőrséghez is. Amennyiben megtalálják az elkövetőket és bebizonyosodik bűnösségük, legfeljebb három év szabadságvesztésre ítélhetik őket kegyetlen tettükért.


Forrás: Velvet
Az agnews24 szerkesztősége szívesen lát minden hozzászólást!

Nem érkezett még hozzászólás a cikkhez.

Megjegyzés küldése