A Fidesz szerint felháborító és képmutató, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szombaton Bécsbe utazott, ahol megnézte Tina Turner amerikai énekesnő koncertjét. Daróczi Dávid kormányszóvivő közölte: a kormányfőt meghívták az eseményre, a belépőket nem ő fizette és a biztosítása sem került többletpénzbe.


A fideszes Bernáth Ildikó vasárnapi sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva felháborítónak és képmutatónak nevezte, hogy a válság közepén a miniszterelnök Bécsbe utazott koncertre. "Hogy van ehhez képe" - tette fel a kérdést az ellenzéki politikus.

Daróczi Dávid ugyanakkor leszögezte: Gyurcsány Ferenc egy meghívásnak tett eleget és nem ő fizette a jegyeket. A kormányszóvivő hozzátette: természetesen a miniszterelnököt Bécsben is biztosította a köztársasági őrezred, azonban ezt akkor is megtették volna, ha otthon ül.

Daróczi éppen ezért azt kéri a Fidesztől, készítsen iránymutatást, amelyből kiderül, hogy válság idején mit hetet és mit nem a kormányfő: járhat-e moziba, színházba és koncertre.

Forrás: hirado.hu
Az agnews24 szerkesztősége szívesen lát minden hozzászólást!

Nem érkezett még hozzászólás a cikkhez.

Megjegyzés küldése