Túl gyorsan eredt el az orra vére...

A Pest megyei város önkormányzati ülésén - amelyet a szocialista alpolgármester Fábry Béla hívott össze a képviselők többségének indítványára - a KDNP-Fidesz színekben politizáló Mádly Zsolt kitépte az alpolgármester mikrofonját, majd azt úgy az arcába vágta, hogy a politikusnak felrepedt az orrnyerge. Az esetről videofelvétel is készült.

"Nem érzem, hogy mosakodnom kellene, a felvétel is vágott anyag" - mondta, hozzátéve: azért nem nyilatkozott korábban, mert ő is feljelentést tett az ügyészségen hivatalos személy elleni erőszak miatt. Állítása szerint ugyanis az idézett mikrofondobás előtt Fábry Béla "ököllel" a kezére ütött. Mádly hangsúlyozta, hogy nem akarta megdobni politikustársát, szerinte az eldobott kábel nem is érte el az alpolgármester arcát, a sérülést Fábry magának okozta. Fót első embere kérdésünkre úgy fogalmazott: "nem tudom, hogy sikerült neki vért produkálnia (...) tény, hogy az, ami történt, nem okozhatott volna neki orrvérzést, különösen nem ilyen hamar. Szerintem itt valami nem stimmel". Mádly szerint a lejárató akció célja az, hogy egy fontos, közigazgatási perben - amely a testület működésének jogszerűségéről hozhat ítéletet - hétfőn ne tudjon jelen lenni. (nol)

Kommunisták miatt ütközött a polgármester?

Beletolatott autójával egy taxiba Fót fideszes polgármestere hétfőn Budapesten. Az ütközés után kiszállt a kocsijából, és azt kiabálta: „Kommunista ügynökök szervezték meg azt a provokációt!” – írja szerdai számában a Népszava. A taxis a lapnak elmondta: a politikus el akart hajtani a baleset helyszínéről, ezért az autó elé állt. Mádly Zsolt polgármester kétszer nekihajtott a lábának, majd azután tett le tervéről, hogy felkapaszkodott a motorháztetőre; ott várta meg a kiérkező rendőröket – írja szerdai számában a lap. (figyelőnet)

Késsel-villával ment a kapcsolószekrénynek

Fót fideszes polgármestere nem szerette volna, hogy a berekesztett önkormányzati ülés résztvevői tovább tanácskozzanak nélküle a hivatal épületében, ezért lekapcsolta az áramot. Amikor visszakapcsolták, nekiállt a főkapcsoló szekrényét feszegetni. Először villával, aztán késsel.Mádly Zsolt polgármester az áram kikapcsolásával próbált véget vetni a fóti képviselőtestület ülésének - írta a Blikk. A lap szerint a fideszes politikus azt követően folyamodott a szokatlan lépéshez, hogy az elmérgesedett viták miatt berekesztette az ülést, de a képviselők nem akarták elhagyni a termet.A testületi ülés résztvevői visszakapcsolták a főkapcsolót, és kulcsra zárták az elektromos szekrényt. A polgármester ekkor visszajött, hogy újból elsötétítsen a hivatalban, de nem tudta kinyitni a kapcsolószekrényt, ezért a folyosón álldogáló képviselők gyűrűjében egy keze ügyébe került villával igyekezett felfeszíteni. A villa sem volt elég a művelethez, elment késért, és a két szerszámmal együttesen pattintotta ki az ajtót, majd ismét lecsapta a biztosítékot. (index)
Az agnews24 szerkesztősége szívesen lát minden hozzászólást!

Nem érkezett még hozzászólás a cikkhez.

Megjegyzés küldése