Levágta a barátnője fejét és egy horogkeresztes zászlóval borította be Kalocsán egy szélsőjobbos elveket valló 22 éves férfi. A rendőrség szerint nincs politika I. Gyöngyvér meggyilkolása hátterében: A. Péter féltékenységből ölt a lakásán, aki Kalocsa egyik társasházának első emeletén összeszurkálta barátnőjét, majd levágta a lány fejét.

Bár a rendőrség szerint A. Péter féltékenységből ölt a saját lakásán, az atv.hu megkereste az ügyben a gyilkossággal vádolt férfit személyesen is ismerő Üsztöke Lászlót, a Jobbik kalocsai elnökét, aki ezt nem tartja valószínűnek. „Ilyen brutális, kegyetlen cselekedetet senki nem hajt végre az ellen, akit szeret” – mondta Üsztöke, aki szerint egy valószínűbb feltételezés, hogy drog van a háttérben.

Mint más forrásból megtudtuk, A. Péter a gyilkosság előtt hentesként dolgozott, és a helyi Jobbik-szervezet tavaly februári megalakulásakor ott volt a Kalocsán tartott Magyar Gárda-felvonuláson.

A rendőrségi közlemény szerint emberölés gyanúja miatt nyomoznak a 22 éves kalocsai férfi ellen, aki egy szóváltást követően egy tőrrel, több alkalommal megszúrta 19 éves bátyai barátnőjét, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. (atv.hu, borsonline.hu, orulunkvincent.blog.hu)
Az agnews24 szerkesztősége szívesen lát minden hozzászólást!

Nem érkezett még hozzászólás a cikkhez.

Megjegyzés küldése